Programare la medic

Profesia de medic nu este una ușoară. În calitate de doctor, medic-, programul dvs. este întotdeauna plin și încercați să ajutați cât mai mulți pacienți. Cu numeroasele tipuri de tratament disponibile, munca nu devine mai ușoară. Adevărul este că pacienții dvs. sunt conștienți de nenumăratele beneficii atașate serviciului pe care le oferiți și acest lucru face munca cu atât mai stresantă.

Însă întrebarea din secolul 21 este cum puteți reduce stresul, economisi timp și bani și, de asemenea, să vă satisfaceți pacienții. Răspunsul este simplu: utilizarea tehnologiei. Cu Royal Booking, veți putea economisi timp, bani și, de asemenea, vă asigurați că pacienții dvs. sunt mulțumiți.

În domeniul medicinei, există atât de multe opțiuni tehnologice disponibile și care pot fi utilizate pentru a face viața mai ușoară pentru profesioniștii din domeniul medical. Pentru medici, există un software care ajută la acceptarea programărilor online și, de asemenea, la gestionarea pacienților lor de la distanță. Fiecare afacere are un plan de afaceri și credem că și cabinetul / clinica dvs. de o are. Aceasta este cheia unei companii de succes care vă ajută să utilizați resursele disponibile pentru a obține cele mai bune pentru afacerea dvs.

Un instrument major pe care trebuie să îl folosiți pentru practica dvs. este un site web. Dacă nu aveți un site web pentru practica dvs., nu veți putea câștiga întregul dividend al acelei practici. A avea un site web este doar primul pas spre a ajunge la pacienții dvs. și a le oferi cele mai bune. Pe de altă parte, dacă aveți un site web și nu îl utilizați, atunci site-ul vă este inutil.

Cum vă utilizați site-ul în mod corespunzător?
Vă maximizați site-ul web utilizând instrumentele adecvate și unul dintre aceste instrumente este ceea ce numim opțiune pentru programare online.

Asistent medical

În mod tradițional, aveți asistenți pentru a-și gestiona pacienții și pentru a programa timpul pentru ședințe / consultații, dar acest lucru nu este cu adevărat recomandabil în secolul al XXI-lea, din cauza costului recurent al plății persoanei cu un salariu lunar și, de asemenea, de a face față temperamentelor umane care pot fi uneori neregulate . Cu toate acestea, pentru a evita aceste probleme, punem la dispoziție soluții tehnologice.

Royal Booking poate fi asistentul dvs. de terapie chiropractică în procesul de planificare a programului și gestionarea pacientului, facilitează munca pentru asistentul uman și reduce stresul.

Beneficii pentru pacienți

Viața în general este deja stresantă, oamenii lucrează cu normă întreagă și caută orice ocazie pentru a le face viața mai ușoară. Programarea online cu Royal Booking face viața mai ușoară pentru clienții dvs. Primul lucru legat de software este faptul că este receptiv pe orice dispozitiv și tot ce trebuie să facă clientul este să aleagă ziua pe care îl doresc și timpul pe care doresc pentru consultație.

medic

Asta face viața mult mai bună pentru ei. După efectuarea rezervării, clientul va primi un e-mail sau o notificare prin SMS înainte de programare, iar programarea va fi adăugată în calendarul de rezervare al chiropractorului.

În afară de asta, există și alte caracteristici care vin cu Royal Booking pentru site-ul dvs. web. Când utilizați Royal Booking pe site-ul dvs., clienții dvs. vor avea acces la o mulțime de funcții suplimentare, inclusiv:

  • Programare rapidă și rezervare pentru consultanță fără a fi nevoie să apeleze pe dvs sau angajații dvs. la clinica / cabinet.
  • Posibilitatea de a face o rezervare pe orice dispozitiv. Nu contează dacă este vorba de laptop, tabletă sau telefon mobil. Formularul este receptiv pe orice dispozitiv.
  • Abilitatea de a alege ziua și ora.
  • O secțiune pentru completarea detaliilor lor de contact, astfel încât să le puteți contacta în caz de eventualitate.
  • Un memento SMS despre următoarea consultație. Acest lucru îi va ajuta să nu uite în mijlocul programului lor aglomerat.

În general, acestea sunt avantajele de care se vor bucura clienții dvs. atunci când utilizați Royal Booking. Nu este uimitor cât de mult poate să ușureze viața atât pentru clienții dvs., cât și pentru dvs. În acest moment s-ar putea să vă întrebați, nu există beneficii pentru dvs. Ei bine, există multe beneficii pentru dvs.

V-am convins ? Nu ezitați și comandați acum Pachetul Basic. Prețul este 182,5 de euro/an și 50 de euro, taxă unică. Numai 0,5 euro/zi. Prima plată în lei este în jur de 1150 de lei, cu TVA inclus.

Basic include:

  • 1 calendar pt. rezervare
  • pt. max 2 persoane
  • pt. max 2 servicii

Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.