Comparație

Comparație între Royal Booking (Saas), sistem propriu pentru rezervări online și continuarea folosirii vechiului metodă pentru rezervări și înregistrare.

În lumea tehnologiei, unde pare să existe o revoltă continuă în rândul utilizatorilor web care postulează dacă ar trebui să utilizeze un sistem de rezervare online proprie, metoda veche de rezervare și înregistrare clienți sau un software ca serviciu (SaaS) ca Royal Booking, trebuie neapărat să ia decizii foarte importante. La sfârșit, alegerea este bazată pe trei factori generali și aceștia includ:

  • preferințele cliențiilor
  • costuri și rezumat financiar
  • fezabilitatea asociată sistemelor SaaS

Suntem aici pentru a face o comparație între

  • menținerea, întreținerea unui sistem de rezervare propriu
  • metoda veche și
  • folosirea unui sistem Saas, (Software as a Service), adică Software ca un serviciu, fără să fie nevoie de descărcare, instalare, întreținere, mentenanță periodică

Sisteme de rezervare online. Ce sunt și de ce sunt necesare?

comparatie

Dacă aveți un site personal sau utilizați software-ul ca o extensie de serviciu pentru a ajunge la gestionarea zilnică și la interpretarea traficului pe internet pentru afacerea dvs., trebuie să aveți nevoie de un sistem de rezervare sau, în acest context, de un modul pentru a vă ajuta să urmăriți întâlnirile dvs. cu clienții dvs., termenele care urmează să fie tratate și procesul general de programare și reprogramare cu clienții dvs.

Toate acestea se reduc la acest lucru: dacă utilizați un software instalat pe calculator / laptop sau site web cu un modul de rezervare online, care sunt avantajele sale, care este opțiunea dvs. în locul acesta.
Dar, înainte de a începe să comparăm toate trei, trebuie să avem o idee generală, cum ar fi diferența de bază dintre site web, program intalat și SaaS (Software as a Service). Așadar, fără alte întrebări, să începem.

Metodă veche la gestionare zilnică

Există diferite metode de gestionare zilnică, obișnuită ca folosirea unui program instalat pe calculatorul / laptopul de birou sau gestionarea rezervăriilor manual într-un caiet dedicat. Ambele metode sunt vechi și poate deveni extrem de enervant pe lângă că este limitat.

Site Web

Pentru a avea un site web trebuie să achiziționați un pachet de hosting, trebuie creat site web și totodată, trebuie să cumpărați module pentru posibilitatea rezervării online și gestionării cliențiilor. Aceste lucruri nu sunt gratuite și pot fi foarte stresante dacă după o mentenanță site să presupunem că dă eroare funcțiiel de rezervare / programare. în acest caz trebuie apelat la programatori pentru a rezolva eroriile.

De obicei, un hosting profesional, care asigură uptime 100% pentru un an de zile costă în jur de 700de lei. Crearea unui site web variază între 1000-2000 de lei și mentenanța siteului anual poate costa și 500de lei. dacă aceste lucruri sunt asigurate de un angajat, atunci salariul angajatului pentru un an de zile, chiar dacă calculăm cu salar minim, costă 18000 de lei + contribuțiile către stat. Aceste costuri pot fi o povară pentru orice firmă, deoarece vor fi mereu cheltuieli. Notificarea cliențiilor este la fel de importantă, care la rândul lui poate costa anual (SMS+E-mail) în jur de 1000-2500 de lei.

Tot o cheltuială rămâne, dacă aveți persoane pentru gesionarea rezervăriilor clienților, iar acest lucru tot nu este una ieftină pe plan anual.

În contrast, folosirea unui software SaaS, nu numai că este mult mai ieftin, față de folosirea propriului sistem de rezervare sau gestionând clienții și rezervăriile cu metodă veche, dar vă și scapă de grija mentenaței, de întreșinerea periodică. Totodată cu un sistem ca Royal Booking, este garantat introducerea unor funcții noi sau îmbunătățirea sistemului, fără să plătiți un leu în plus. Deci un abonament anual poate să pară scump sau o povară, dar sperăm că ați calculat și dvs. cât puteți economisi de ex: cu Royal Booking și ați scăpat și de câteva griji.

Sisteme de soluții SaaS ca și Royal Booking la care aveți acces complet cu toate funcțiile disponibile, în ciuda faptului că le veți folosi nu va trebui să plătiți nimic suplimentar în abonamentul anual și este mereu online / disponibil. Acesta este genul de generozitate pe care sistemele de rezervare SaaS le oferă clienților lor.

Mecanismul de utilizare

Așa cum este ilustrat mai sus, mecanismul sau modul de utilizare este, de asemenea, extrem de ușor, tot ce trebuie să faceți este să plătiți abonamentul anual și veți avea acces complet la tot conținutul disponibil acolo. De exemplu, dacă se introduce un nou serviciu sau caracteristică, cum ar fi notificările Push pentru următoarea programare, atunci dvs., ca client al sistemului de rezervare SaaS, veți avea acces imediat la funcție. Veți putea utiliza software-ul cum doriți, toate setăriile la deschiderea contului și pe parcurs, este setat după preferințele clientului.

Verdictul

Din tot ceea ce a fost ilustrat în articol, este mai bine din punct de vedere al raportului cost-eficacitate, putem să zicem pentru întreprinderi de orice dimensiune, să meargă cu sistemul de rezervare SaaS. Folosind sistemul de soluții SaaS, acestea vor avea mai multă personalizare decât oricând și își pot face drum prin sistemul de rezervare sau de programare.

Pe de altă parte, dacă sunteți o afacere sofisticată și dezvoltată și doriți să aveți ceva permanent și clasic în ceea ce privește clientela dvs. obișnuită și natura afacerii dvs., atunci folosind un site web personal cu funcții de programare și gestionare clienți online sau metoda veche, trebuie să vă puneți întrebarea: Știind faptul cât costa personalul și / sau un site propriu anual față de Royal Booking, merită să mergeți pe plan personal și să aveți în continuare cheltuielt uriașe ? Cu toate acestea, totul se reduce la preferința dvs. personală, care credeți că se va dovedi o alegere incredibilă pentru linia dvs. de afaceri și de ce?

V-am convins ? Nu ezitați și comandați acum Pachetul Basic. Prețul este 182,5 de euro/an și 50 de euro, taxă unică. Numai 0,5 euro/zi. Prima plată în lei este în jur de 1150 de lei, cu TVA inclus.

Basic include:

  • 1 calendar pt. rezervare
  • pt. max 2 persoane
  • pt. max 2 servicii

Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.