De ce este Royal Booking o secretară

Gestionarea unei afaceri poate fi un pic copleșitoare atunci când nu aveți mâini capabile să îndeplinească sarcini importante la momentul potrivit. Întrucât nu puteți face totul de unul singur, este adesea recomandabil să delegați responsabilități unor persoane în care aveți încredere pentru a face bine treaba. De cele mai multe ori, secretara dvs. este singura persoană pe care vă puteți baza pentru a se ocupa de responsabilitățile de bază ale biroului și ale organizației în birou. Dar găsirea candidatului potrivit pentru a ocupa această funcție poate fi o adevărată provocare, având în vedere că rolul lor este crucial pentru afacerile de zi cu zi ale companiei.

Cu toate acestea, datorită tehnologiei, nu trebuie să fiți prea preocupat de găsirea unui secretara căreia îi veți atribui toate problemele de birou și administrative. Acum, vă puteți relaxa știind că vor exista mai puține dezamăgiri și întârzieri în birou. Royal Bookly Pro este conceput pentru a face munca mai ușoară și mai rapidă la locul de muncă. Reduce volumul de muncă al personalului, astfel încât să poată avea timp pentru alte activități, este o secretara 24/7/365.

Este în prezent unul dintre cele mai bune software de pe piață. Indiferent dacă sunteți dezvoltator sau proprietar de afacere, există multe avantaje ale utilizării acestui sistem unic de rezervare pentru muncă. Îndeplinește unele dintre atribuțiile unui secretar, ceea ce face convenabil pentru clienții dvs. să facă afaceri cu dvs. Iată avantajele oferite de Royal Booking Pro.

Face mai ușoară și mai rapidă o rezervare

Cu Royal Booking Pro, clienții / pacienții pot rezerva cu ușurință întâlniri pe site-ul dvs., fără a fi nevoie să vă sune direct pe dvs. sau pe secretara dvs. sau să aibă o întâlnire față în față. Rețineți că nimic nu face un client mai fericit decât să primească servicii rapide și eficiente de la un furnizor de servicii. Royal Booking Pro se asigură că clienții dvs. sunt mulțumiți și mulțumiți de serviciile dvs., începând cu procesul de rezervare a unei întâlniri. Deoarece designul este complet receptiv, clienții pot face o rezervare pe orice dispozitiv.

Economisește timp și costuri

Pentru ca site-ul dvs. web să accepte rezervări online, va trebui să utilizați serviciile unui programator cu experiență care va configura sistemul de rezervare pentru site-ul dvs. Programatorii profesioniști pot fi foarte scumpi (1-3mii de euro), iar alegerea de a păstra astfel de persoane pe salariu poate fi epuizantă din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, dacă decideți să instruiți un membru al personalului dvs. pentru a menține sistemul în funcțiune, veți cheltui timp și bani (2-3mii de lei lunar) făcând acest lucru.

De asemenea, va trebui să vă instruiți toți angajații pentru a utiliza software-ul și probabil să folosiți o mână suplimentară pentru a supraveghea rezervările și a aloca membrii personalului dvs. Cu Royal Booking Pro, toate aceste cheltuieli inutile și pierderea timpului pot fi evitate. Software-ul simplu vine cu funcții puternice care fac rezervarea online rapidă și fără stres.

Ușor de configurat

Nu aveți nevoie de nicio experiență de codificare pentru a începe să utilizați Royal Booking Pri. Panoul de administrare intuitiv al software-ului vă permite să îl navigați ca un profesionist. Indiferent de abilitățile și preferințele dvs., puteți utiliza software-ul pentru a gestiona întâlnirile, pentru a spori experiența clienților și pentru a spori vânzările.

Interfață de rezervare prietenoasă

Sistemul de rezervare are un design elegant, dar simplu, care se potrivește cu orice dispozitiv. Interfața de rezervare este ușor de utilizat și ușor de navigat. Clienții dvs. pot trece cu ușurință și pot programa o întâlnire în cel mai scurt timp. Este important să rețineți că satisfacția și loialitatea clienților sunt influențate în mare măsură de prima impresie pe care un client o formează despre marca dvs. Dacă sunt impresionați de procesul de rezervare și de serviciile ulterioare, sunt șanse să revină din nou.

secretara

Păstrați-vă echipa informată despre programările viitoare

Elimină problema rezervărilor ratate sau întârziate prin trimiterea de notificări prin SMS și e-mail și memento-uri despre programările viitoare către angajați. Toate rezervările efectuate prin intermediul pluginului de rezervare vor fi contactate către dvs. și personalul dvs. pe măsură ce se apropie data programată. În plus, puteți trimite agenda pentru ziua următoare membrilor personalului pentru a pregăti pe toată lumea pentru activitățile zilei.

Păstrați-vă clienții actualizați

Cu siguranță nu doriți ca clienții dvs. să vorbească limba maternă în întuneric cu privire la rezervările pe care le-au făcut. Este important să le confirmați numirile și să le informați dacă a fost aprobată, anulată sau în așteptare. Royal Booking Pro permite clienților dvs. să primească notificări prin e-mail sau SMS despre rezervările lor. Deoarece notificările pot fi personalizate, puteți trimite memento-uri SMS despre o întâlnire viitoare către clienții dvs. sau chiar le puteți mulțumi pentru patronajul lor.

Permiteți clienților să facă rezervări oriunde și oricând

Formularul de rezervare este conceput pentru a se potrivi site-ului dvs. mobil, permițând clienților să utilizeze software-ul în orice moment și loc. Ei își pot rezerva întotdeauna rezervările folosind dispozitivele lor mobile. Pe de altă parte, vă puteți gestiona rezervările de oriunde și oricând. Nu trebuie să așteptați până când sunteți la birou pentru a vizualiza întâlnirile clientului. Folosiți doar dispozitivul mobil pentru a pune lucrurile la locul lor.


Royal Booking Pro nu este un software de rezervare obișnuit, este o secretară personală. Cu acesta, puteți spori mult satisfacția clienților și vă puteți duce afacerea la înălțimi mai mari. Satisface nevoile companiilor din sectoarele medical, frumusețe, educație, medicină și alte sectoare profesionale. Indiferent de serviciul pe care l-ați oferi, Royal Booking Pro vă poate ajuta să vă serviți mai bine clienții, deoarece este unul dintre cele mai bune software-uri concepute cu interesul clienților și al proprietarilor de afaceri.

V-am convins ? Nu ezitați și comandați acum Pachetul Basic. Prețul este 182,5 de euro/an și 50 de euro, taxă unică. Numai 0,5 euro/zi. Prima plată în lei este în jur de 1150 de lei, cu TVA inclus.

Basic include:

  • 1 calendar pt. rezervare
  • pt. max 2 persoane
  • pt. max 2 servicii

Next Post

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.