Instrumente de marketing online

În fiecare an, piața oferă noi instrumente de marketing online pentru întreprinderile mici și pentru marile corporații. Varietatea instrumentelor de marketing digital poate oferi soluția pentru afaceri de orice scară și buget. S-ar putea să fiți surprinși, dar puteți folosi o mulțime de instrumente de marketing online excelente pentru întreprinderile mici, care vă pot ajuta să explorați publicul și să transmiteți mesajul companiei, chiar dacă aveți un buget restrâns

În articolul de astăzi, nu vom vorbi despre soluții precum Google Analytics sau Mailchimp, care sunt utilizate de majoritatea profesioniștilor în marketing online, inclusiv Brian Dean și Neil Patel. Vom vorbi despre suplimentele Royal Booking, pe care le puteți folosi ca instrumente de marketing online pentru întreprinderile mici pentru a vă crește vânzările. Vom discuta despre modalitățile prin care ați putea folosi aceste suplimente pentru a vă explora publicul, pentru a transmite mesajul și valoarea companiei dvs.

Înainte de a ne arunca cu capul, să fim de acord cu privire la marketingul online.

Dr. Philip Kotler definește marketingul ca „știința și arta de a explora, crea și furniza valoare pentru a satisface nevoile unei piețe țintă cu un profit”.

Cu marketingul online, profitați de canale digitale, cum ar fi site-uri web, motoare de căutare, rețele sociale, aplicații mobile și multe altele, pentru a explora și analiza nevoile clienților, a solicita și a transmite mesajul despre compania sau marca dvs.
Unele dintre suplimentele Bookly sunt concepute pentru a ajuta proprietarii de afaceri cu activități de marketing. Veți descoperi ce suplimente vă oferă instrumente de marketing online pentru a vă explora publicul și a vă transmite mesajele de marketing.

Ce este Royal Booking Pro, este un instrument de marketing?

marketing

Software-ul Royal Booking este recunoscute pe piață ca soluția # 1 de programare a programărilor și de rezervare a serviciilor pentru firme, instituții, doctori, profesioniști etc. Este conceput pentru a automatiza rutina de programare a întâlnirilor / serviciilor și pentru a simplifica operațiunile de zi cu zi. În sine poate fi considerat un instrument de marketing online, deoarece vă ajută să transmiteți mesajul despre serviciile pe care le furnizați și să le vindeți 24/7. Peste 5100 de companii din UE folosesc Royal Booking pentru a-și vinde serviciile online și a gestiona întâlnirile cu clienții lor.

Să presupunem că sunteți consultant, care oferă servicii de dezvoltare web, design și SEO. Royal Booking le va permite clienților să aleagă și să cumpere serviciile dvs. online, să vă vadă programul și multe altele. Vă puteți aștepta la rate de conversie mai mari, deoarece oferiți unui client o opțiune de a-și îndeplini nevoile atunci când citește despre serviciile pe care le oferiți. Software-ul simplifică procesul decizional și le permite clienților să vă cunoască disponibilitatea și momentul în care vor fi livrate serviciile dorite.

V-am convins ? Nu ezitați și comandați acum Pachetul Basic. Prețul este 182,5 de euro/an și 50 de euro, taxă unică. Numai 0,5 euro/zi. Prima plată în lei este în jur de 1150 de lei, cu TVA inclus.

Basic include:

  • 1 calendar pt. rezervare
  • pt. max 2 persoane
  • pt. max 2 servicii

Funcțiile care pot fi utilizate ca instrumente de marketing online.

Notificările prin SMS și e-mail sunt incluse în listă, deoarece puteți utiliza acest instrument de marketing digital în activitățile dvs. promoționale.

Notificări SMS și e-mail

Notificările SMS și e-mail rezervate nu înlocuiesc canalele dvs. actuale de comunicare, ci creează un alt punct de contact pentru a livra mesaje importante clienților dvs. Cu serviciul de notificări Bookly puteți:

  • Amintiți-vă clienților despre întâlnirile viitoare. Cu memento-uri, puteți reduce numărul de neprezentări și vă puteți crește veniturile. Cu software putem crea o serie de mementouri, care vor fi trimise la o anumită dată sau schimbare de stare.
  • Notificări pentru a vă informa clienții despre evenimente speciale sau trimiteți notificări clienților când au ziua de naștere.
  • Revendica servicii relevante.
  • Comunicați cu clienții dvs. după programare pentru a primi feedback-ul acestora sau oferindu-vă să evaluați serviciul care a fost efectuat și multe altele.

Lucrul grozav despre instrumentele de marketing pentru întreprinderile este că obțineți două canale de comunicare, ceea ce vă crește șansele de a transmite mesajul. Deși ambele funcții sunt disponibile, aplicăm taxe suplimentare pentru notificările prin SMS.

Coș de cumpărături

Unele firme și antreprenori oferă zeci și chiar sute de servicii. Dar clienții nu caută doar un serviciu de cumpărat, ci caută o soluție la problemele lor. În unele cazuri, este posibil ca clientul să fie nevoit să achiziționeze două sau mai multe servicii pe care le oferiți pentru a le rezolva problema. Coșul de cumpărături este un instrument de marketing digital, care vă poate ajuta să oferiți mai multă valoare potențialilor clienți, care explorează serviciile pe care le oferiți. Cu coșul de cumpărături nu vă limitați clientul la un singur serviciu, ci oferiți o opțiune de a cumpăra o soluție complexă pentru a le satisface nevoile.

Instrument de marketing online pentru evaluări

Unul dintre obiectivele de marketing este de a vă ajuta afacerea să găsească produsul pe piață. Este un proces continuu, în care trebuie să explorați nevoile și cerințele clienților dvs. și modul în care aceștia pot fi mulțumiți de serviciile pe care le oferiți. Suplimentul pentru evaluări rezervate este unul dintre instrumentele de marketing online pentru întreprinderile mici pe care le puteți utiliza pentru a vă evalua furnizorii de servicii și pentru a primi feedback imediat după programări. Oferind clienților dvs. să vă evalueze serviciile, puteți colecta informații valoroase pentru a vă asigura că compania dvs. îndeplinește așteptările, pentru a îmbunătăți abilitățile profesionale ale angajaților și a-i motiva.

Instrument de marketing al informațiilor pentru clienți

Sistemul de rezervare Royal Booking vă oferă soluții de bază și avansate de gestionare a clienților pentru a vă construi propria bază de clienți. Înțelegerea clienților dvs. vă ajută să personalizați mesajele de marketing și să oferiți mai multă valoare. Există o varietate de instrumente diferite, care ajută la colectarea datelor despre clienții dvs. pentru a înțelege mai bine nevoile acestora.
Cu funcția suplimentară Customer information, obțineți o soluție simplă, dar eficientă, pentru a explora și învăța nevoile clienților dvs. Vă puteți analiza și înțelege clienții într-un mod mai bun. Puteți utiliza acest instrument de marketing digital pentru a aduna informații suplimentare în timpul procesului de rezervare pentru a afla despre nevoile clienților, interesele, preferințele și multe altele.

Cupoane

Afacerea de succes se concentrează pe satisfacerea nevoilor clienților la un profit. Cu prețul potrivit, vă puteți distinge de concurență și puteți controla cererea. Puteți utiliza reduceri și cupoane pentru a vă încuraja clienții fideli să facă achiziții repetate, să crească vânzările de articole nepopulare, să creeze promoții sezoniere și multe altele.

Lista de așteptare

Marketerii și proprietarii de afaceri caută mereu noi modalități de a crește vânzările, de a câștiga mai mulți clienți și de a crește cererea pentru produsele pe care le vând. Cererea mare sau creșterea rapidă a acesteia prezintă argumente pro și contra. Și s-ar putea să vă aflați într-o situație în care clienții doresc să cumpere serviciul dvs., dar nu îl puteți livra, deoarece aveți resurse limitate. Cu o listă de așteptare, veți continua să strângeți clienți potențiali și aveți opțiunea de a vă oferi serviciul odată ce aveți resurse gratuite sau puteți reveni la acestea mai târziu. Cu acest instrument de marketing online, veți face tot posibilul să gestionați întrebările în timpul orelor, zilelor sau sezonului aglomerat.

Zile speciale

Cu programul suplimentar Special hours, veți obține un alt instrument de gestionare a prețurilor și a cererii în timpul orelor aglomerate. Dacă sunteți supraîncărcat sau vă așteptați la creșterea numărului de solicitări în anumite ore, puteți seta prețul mai ridicat al serviciilor pe care le oferiți. Sau puteți reduce prețurile în timpul orelor cu o cerere mai mică sau de ce nu invers.

Rezumat

În calitate de proprietar de afacere, trebuie să vă concentrați asupra valorii pe care o oferiți clienților dvs. și pieței. Utilizarea celor mai bune instrumente de marketing online nu vă va garanta vânzări sau venituri, dar vă pot simplifica operațiunile și vă pot oferi o modalitate mai ușoară de a vă transmite mesajul de marketing, de a explora nevoile clienților și de a oferi soluția. Sperăm, de asemenea, că acest articol îi va ajuta pe actualii clienți Royal Booking să își îmbunătățească activitățile de marketing și să câștige mai mulți clienți.

Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.