9 motive pentru care clienții dvs. preferă să facă rezervări online

Unii proprietari de companii au îndoieli cu privire la acceptare a unor rezervări online. Ei cred adesea că instalarea unui sistem de rezervare pe site-ul lor web nu este ușoară, necesită un programator expert și câteva abilități suplimentare pentru gestionarea programărilor în panoul de administrare al site-ului web. Însă întrebarea principală este – clienții vor rezerva serviciile chiar pe site, în loc să apeleze telefonic manual așa cum erau? Raspunsul este da! Și iată nouă argumente pentru a demonstra că TREBUIE să vă automatizați sistemul de rezervare.

1. Rezervări Online – Rapid și ușor

O interfață de utilizator complexă și nu prietenoasă a paginii web îi încurcă pe vizitatori și probabil îi va face să părăsească site-ul dvs. web dacă nu are o navigare ușoară. Programarea online este cea mai simplă, dar puternică modalitate de a permite clienților dvs. să rezerve serviciile disponibile, care ajută să nu pierdeți un potențial client.

2. Accesibil 24/7. De oriunde, oricând.

Site-ul dvs. web este întotdeauna deschis clienților dvs., așa că lăsați-i să-l viziteze în orice moment, de pe orice dispozitiv și să rezerve o întâlnire doar cu câteva clicuri, chiar și în afara orelor de lucru.

3. Disponibilitate în timp real.

Odată ce un client a ales serviciul dorit, acesta va dori să vizualizeze data și ora disponibile pentru vizită. Dacă un calendar de întâlniri nu este afișat pe site-ul dvs. web, acesta ar putea dezamăgi un client și îl va determina să vă contacteze telefonic. Dar dacă oferiți instantaneu o listă a intervalelor de timp disponibile pentru rezervare, acest pas consumator de timp ar putea fi omis.

4. Gratuit

Cel mai probabil, clienții dvs. vor alege să nu cheltuiască nimic pentru a rezerva o întâlnire online, în loc să fie taxați pentru un apel, mai ales dacă trebuie să apeleze din străinătate.

5. Intuitiv și clar.

Clienții se simt încrezători știind imediat prețurile, taxele, durata serviciului și opțiunile de plată. În acest fel, va afla toate detaliile legate de programare și metodele de plată în momentul rezervării.

6. Multi-language.

Clienților care nu vorbesc în limba dvs. va fi dificil să vă contacteze prin e-mail sau telefon. Dar dacă interfața sistemului dvs. de rezervare este disponibil în mai multe limbi, clienții dvs. vor putea rezerva în limba lor maternă.

7. Experiență minunată.

Procesul de rezervare este primul punct de contact între un client și o companie, deci este crucial să faci prima impresie lină și fără probleme. Dacă vizitatorii dvs. pot finaliza rezervarea doar în câteva clicuri, pot plăti online și primesc notificarea care confirmă rezervarea lor, cu siguranță vor fi impresionați și încurajați să o facă din nou. Clienții își vor aminti o experiență pozitivă și o vor împărtăși cu bucurie celorlalți.

8. Satisfacerea nevoilor clienților.

În zilele noastre nu este o problemă să faci aproape totul online: de la rezervări la hoteluri și închirieri auto până la cumpărarea de bunuri și studii. Clienții dvs. sunt obișnuiți să facă multe lucruri prin internet. Același lucru este valabil și pentru rezervarea și reprogramarea programărilor – vor prefera să le facă online. Dacă nu le permiteți clienților să efectueze rezervări pe site-ul dvs. web, aceasta vă poate distruge afacerea.

9. Ușor de atins.

Conform statisticilor de trafic web, în 2019, peste 72% din vizitele pe internet au fost făcute prin dispozitive mobile și tablete. Și acest număr va fi probabil mai mare pentru următorii ani. Chiar dacă conduceți o afacere mică, este evident că clienții dvs. vă vor vizita site-ul web folosind smartphone-uri și tablete. Majoritatea software-urilor de rezervare online disponibile astăzi sunt receptive și se potrivesc perfect oricărui ecran. Acest lucru le va permite clienților să vă rezerve cu ușurință serviciile și produsele pe orice dispozitiv.

V-am convins ? Nu ezitați și comandați acum Pachetul Basic. Prețul este 182,5 de euro/an și 50 de euro, taxă unică. Numai 0,5 euro/zi. Prima plată în lei este în jur de 1150 de lei, cu TVA inclus.

Basic include:

  • 1 calendar pt. rezervare
  • pt. max 2 persoane
  • pt. max 2 servicii

rezervari online
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.