Cele 13 beneficii de top ale unei programari online la doctor

Beneficiile unei programari online

Trăim într-o lume în care confortul este rege. Dacă oamenii pot obține ceva fără a fi nevoiți să-și părăsească casa sau biroul, atunci cei mai mulți vor profita de ocazie pentru a face acest lucru. De aceea, cumpărăturile online, întâlnirile la distanță și chiar angajarea de la distanță au câștigat popularitate.

Deci, oferirea unui serviciu online de programare putea schimba viața pentru dumneavoastră.

Pe măsură ce lumea devine din ce în ce mai digitală în fiecare zi, nu este de mirare că începem să vedem o schimbare în modul în care oamenii interacționează.

Ne-am întrebat care sunt .. de exemplu … avantaje ale unui medic de familie online, așa că vă invităm să citiți mai departe.

Puteți oferi pacienților dumneavoastră un răspuns prompt

Unul dintre cele mai mari avantaje ale oferirii de consultații online este că puteți oferi pacienților un serviciu mult mai eficient.

Pacienții vă pot vorbi din confortul propriei case și nu trebuie să vă faceți griji că își iau concediu de muncă sau își pot face drum în cabinetul medical. Cu întâlniri regulate, poate dura de multe ori ore sau chiar zile după ce ai sunat la un recepționer înainte ca pacienții să fie consultați. Trecerea virtuală poate funcționa pentru a elimina această problemă.

A fi medic online înseamnă că, de îndată ce pacienții îți trimit mesaje, poți răspunde. Oferirea de răspunsuri prompte pacienților dumneavoastră vă va asigura că le puteți oferi asistența medicală de care au nevoie cât mai curând posibil.

În plus, medicii pot oferi confort în orice oră. Medicii online pot (dacă vor, desigur) să fie disponibili 24/7. Așadar, dacă pacienții se trezesc în miezul nopții simțindu-se rău, pot pur și simplu să se conecteze, să facă o programare și să primească răspunsuri instantanee. Dacă doriți să oferiți o îngrijire excelentă a pacientului, oferirea de programări online la medic este soluția perfectă.

Poate ajuta medicii să vadă mai mulți pacienți

Pe lângă rezervarea rapidă și răspunsurile rapide, un cabinet de medicină generală online poate vedea, de asemenea, mult mai mulți pacienți. Poate oferi pacienților care locuiesc în zone îndepărtate acces la îngrijiri medicale, cu mult mai puține bătăi de cap.

Dacă nu ar exista o opțiune pentru consultații online, acești oameni ar putea fi forțați să călătorească km pentru tratament, medicamente sau doar îngrijire de bază. Dar cu programările online, ei pot discuta cu un medic online, nu trebuie să-și părăsească casa și să fie văzuți mult mai devreme.

Acest lucru nu este doar benefic pentru pacienți. Medicii care sunt configurați pentru consultații online au, de asemenea, flexibilitatea de a lucra de oriunde cu acces la internet. Aceasta înseamnă că pot vedea mii de pacienți noi și pot oferi cu adevărat un impuls clinicii lor.

Economisește timp atât pentru pacienți, cât și pentru medici

În mod obișnuit, consultațiile online cu medicul de familie durează între 15-20 de minute, în timp ce vizitele în persoană la cabinet pot dura până la o oră. În societatea aglomerată de astăzi, programarea mai rapidă este instantaneu mai atrăgătoare pentru pacienți, deoarece nimănui nu îi place cu adevărat să aștepte.

Încă o dată, medicii sunt capabili să ofere îngrijiri mai bune, mai convenabile și să fie mai eficienți.

În plus, pacienții nu trebuie să-și ia și mai mult timp din zi pentru a conduce către și înapoi de la cabinetul medical. Nici medicii nu vor trebui să facă această călătorie din punct de vedere tehnic – dacă oferă toate consultațiile de la distanță, deoarece ar putea lucra pur și simplu de acasă.

Programările online la medic vă permit să rezervați oricând doriți

O programare online la medic permite pacienților să rezerve în orice moment al zilei.

Ei pot efectua programarea la miezul nopții înainte de a merge la culcare, sau la prima oră a dimineața, sau chiar într-o zi de weekend, când clinica lor obișnuită ar putea fi închisă.

Acest lucru înseamnă mult mai puține bătăi de cap și pentru personalul de la recepție, deoarece se pot conecta la computerul lor și poate vedea cine a rezervat, mai degrabă decât să se ocupe de apelurile telefonice toată ziua.

Poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății

Întâlnirile virtuale pot ajuta, de asemenea, la reducerea anxietății și a stresului pentru pacienți. Deoarece pacienții nu sunt fizic cu dvs. în timpul unei consultații online, s-ar putea simți mai confortabil să împărtășească informații fără teama de a fi judecati. În loc să spună cu voce tare ce este în neregulă, au opțiunea de a-l introduce în timpul unui chat video.

Aceasta înseamnă că pacienții se pot ascunde în mod eficient în spatele unui paravan. Există mult mai puține neplăceri decât poate exista consultarea unui medic în persoană și mai puțină nevoie de conștiință de sine atunci când discutăm subiecte sensibile.

Acest lucru face lucrurile mai confortabile atât pentru părți, cât și pentru medici. Pacienții pot fi mai deschiși și sinceri în a explica ce este în neregulă, iar medicii se pot concentra pe tratarea mai precisă a oricărei probleme apărute.

Pentru cei care suferă de anxietate socială sau au frică de a vorbi în public, acest lucru poate schimba jocul.

În cele din urmă, acesta este mai mult un beneficiu pentru pacienți, totuși, din perspectiva unui medic, dacă mai mulți pacienți simt că se simt confortabil cu programările online, atunci ați putea ajunge la mai mulți clienți.

Programările online la medic pot fi mai accesibile persoanelor cu dizabilități

Dacă aveți pacienți cu dizabilități, consultarea unui medic de familie online este adesea mult mai ușor decât vizitarea clinicii locale. Multe persoane cu dizabilități se luptă să conducă sau au dificultăți în accesul la transportul public. Așadar, consultările online fac lucrurile mult mai accesibile atunci când deplasarea nu este ușoară.

Acest lucru înseamnă, mai puțin stres, întâlniri mai ușoare pentru cei cu dizabilități și o experiență mai bună a pacientului în general.

Reduce absența pacienților

Deoarece consultațiile online sunt mai accesibile și mai convenabile pentru toată lumea, probabilitatea ca pacienții să nu se prezinte la programare va scădea. De fapt, RBB poate reduce absența pacienților cu până la 90%.

Acest lucru se datorează din nou la simplitate. Nu este posibil ca pacienții să fie prinși în trafic în drum spre programările lor sau pur și simplu nu vor avea timp să călătorească în oraș. Ei vor trebui doar să își desfășoare ziua ca de obicei și apoi să se conecteze prin computer sau să facă clic pe un link de întâlnire de pe smartphone-ul lor pentru a se alătura întâlnirii.

Ca medic, vei petrece mai puțin timp programând întâlniri și încercând să găsești modalități de a contacta persoanele care nu s-au prezentat și mai mult timp tratându-i pe cei care o fac. Multe sisteme de rezervare online vor trimite un memento automat pacienților, astfel încât aceștia cu siguranță nu își vor uita programările.

Eliminarea neprezentărilor dăunătoare la întâlnire va avea, de asemenea, beneficii pe termen lung, cum ar fi mai multă eficiență, o experiență mai bună a pacientului și o reducere semnificativă a costurilor administrative.

Pacienții vor avea în continuare acces la servicii sigure de prescripție medicală

Medicii virtuali și serviciile de telemedicină sunt de obicei capabile să furnizeze rețete online pe baza diagnosticului dumneavoastră virtual. Ei pot diagnostica afecțiuni precum astmul, problemele dentare, problemele de sănătate mintală și multe altele online și pot oferi și medicamente prescrise.

Desigur, pacienții ar putea fi nevoiți să călătorească la o farmacie pentru a-și ridica medicamentele. Cu toate acestea, unii medici online oferă chiar și un serviciu de livrare a rețetelor, eliminând și această problemă.

Ca atare, pacienții nu vor avea niciodată probleme în obținerea rețetelor cu un medic online.

Este mai ușor pentru un medic de familie online să își gestioneze programul

În calitate de medic, pacienții își vor putea face programari oricând și oriunde. Dar, de asemenea, le veți putea primi din orice locație, le veți putea înregistra direct într-un calendar de rezervări online și le veți urmări.

Veți putea primi notificări automate trimise pe telefon atunci când aveți o întâlnire viitoare și când cineva face rezervări, astfel încât veți fi mereu la curent cu când există ceva nou în jurnalul dvs. Acest lucru elimină multe erori umane potențiale și vă oferă control complet asupra calendarului dvs.

Cu toate aceste funcții integrate perfect într-un sistem online de medici, îți va fi mult mai ușor să fii la curent cu programul tău încărcat.

Este ușor de utilizat

Dacă nu sunteți foarte pasionat de tehnologie, s-ar putea să fiți descurajat să vă configurați clinica pentru programări online la doctor. Cu toate acestea, nu vă faceți griji pentru că de cele mai multe ori, acest proces este mult mai simplu decât cred majoritatea oamenilor.

Multe tipuri de software de programare medicală au o configurație simplă de „înregistrare și pornire”, iar cele care au nevoie de puțină configurație suplimentară au de obicei o echipă de asistență grozavă sau un sistem de chat care să vă ajute pe parcursul procesului.

Este ușor și pentru pacienții tăi. Va trebui pur și simplu să le trimiteți un link către pagina dvs. de rezervare, iar ei pot rezerva o întâlnire. Puteți include linkul pe site-ul dvs. web sau pe profilurile rețelelor sociale, astfel încât ei să-l găsească cu ușurință și voila!

Este prietenos cu mediul

Folosirea consultațiilor online este o modalitate excelentă de a menține mediul curat. Ceea ce facem în casele noastre sau la locul de muncă poate avea implicații majore asupra lumii din jurul nostru, așa că este important să încercăm să fim cât mai ecologici posibil.

Oferirea unei programari online la medic înseamnă că veți economisi energie, veți reduce fumul mașinii și consumul de benzină. Toate acestea pot contribui la o poluare mai mică, atât pentru tine, cât și pentru pacienții tăi.

Există și alte beneficii. De exemplu, dacă te străduiești din greu să nu folosești produse din hârtie, atunci oferirea de programări online este perfectă. Devenirea virtuală înseamnă că nu mai există rețete de imprimantă, nu mai sunt note de hârtie sau scrisori de reamintire a programării – toate pot fi trimise prin e-mail.

Toate acestea ajută la prevenirea deșeurilor, la reducerea poluării și la reducerea amprentei de carbon.

Vă oferă un avantaj în industrie

Chiar dacă programările online ale medicului au o serie de beneficii atât pentru medici, cât și pentru pacienți, nu toate cabinetele medicale folosesc.

Dacă vă aflați într-un domeniu în care un medic de familie online este încă neobișnuit, atunci aceasta ar putea fi șansa dvs. de a trece înaintea jocului și de a oferi pacienților o soluție unică. Dacă pacienții pot vedea că clinica dvs. are mai multe opțiuni disponibile decât unii dintre concurenții dvs., ei vă vor alege pe dvs. față de unul care nu le ia.

De fapt, statisticile medicale arată că 68% dintre pacienți spun că au mai multe șanse să aleagă furnizori de servicii medicale care oferă posibilitatea de a rezerva, schimba sau anula întâlniri online. Deci, acest lucru vă poate oferi un avantaj competitiv.

Totul merge online

În cele din urmă, să fim sinceri, în zilele noastre, totul devine virtual. Acum lucrăm de la distanță, vorbim între noi prin chat video și folosim cumpărăturile online pentru achizițiile de zi cu zi.

Rezervarea unei programari online la medic va deveni probabil norma și viitorul asistenței medicale, deoarece este mult mai ușor să găsești un medic. Nimănui nu-i place să stea în așteptare la medicul de familie, nimănui nu îi place să aștepte ore într-o sală de așteptare aglomerată și nici unei persoane nu îi place să se grăbească prin pauza de prânz pentru a suna medicul în timpul orelor limitate de deschidere.

Medicii merită și ei mai multă libertate. Medicii pot lucra ore foarte lungi, dar oferirea unui serviciu virtual poate ajuta cu siguranță la schimbarea acestui lucru. În loc să conducă de la birou la birou, un medic generalist poate intra oricând online, poate lucra de acasă și se poate bucura de confortul biroului de acasă.

Este destul de ușor de înțeles de ce din ce în ce mai mulți oameni se îndreaptă către un serviciu online de rezervare acum decât oricând.

Deci, poate că este și timpul să faceți schimbarea pentru clinica dvs.

——————————————————————————————————————————————————————–

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate

Previous Post

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.