Woffice

Creșteți vertiginos productivitatea echipei dvs.

Căutați un Intranet/Extranet cu compatibilitate completă? Woffice îl poate avea pixel-perfect pentru tine în cel mai scurt timp!

Oferirea unei soluții flexibile, unice, pentru cerințele site-ului dumneavoastră intranet/extranet. Woffice este extrem de funcțional și inteligent, cu coduri scurte încorporate, libertate de funcționalitate, compatibilitate cuprinzătoare cu majoritatea pluginurilor și pachete pline de funcții pentru a menține site-ul comunității în funcțiune.

Puterea combinată a managementului de proiect și a CRM


Woffice a intrat în vigoare pentru a elimina silozurile organizaționale și vă ajută să stabiliți un mediu de colaborare perfect prin puterea combinată a soluțiilor de management de proiect și CRM. În plus, vă menține echipele de proiect actualizate complet, conectând proiectele cu feedback-ul clienților. Deci, să îmbrățișăm o colaborare strânsă!

Îți crește viteza de luare a deciziilor cu AI

Lăsați AI să elimine obstacolele majore și să vă ghideze către soluția optimă! Da, creditele Woffice oferite de Open AI vă pot ușura într-o mare măsură sesiunile de brainstorming. Nu există niciodată o șansă mai bună să accesați ideile de titluri ale proiectului, descrierile blogurilor, titlurile blogurilor și imaginile pe care este posibil să le fi ratat. Treaba ta este să îi oferi doar un prompt cu cuvintele cheie necesare și ești gata!

Woffice face mult mai ușor comunicarea pentru echipe! Oferim performanță, compatibilitate, accesibilitate, suport activ, design excepțional și personalizare atât de necesară, cu funcționalități simpliste, dar puternice.

Am creat Woffice pentru a fi totul
Întrebați orice lucru centrat pe rețelele sociale și pe comunitate, Woffice o are pentru tine! Baza de cunoștințe comunitare, e-learning, forumuri de discuții, LMS bogat în funcții, platformă de comerț electronic, chat avansat, conectare la Facebook cu un singur clic și înregistrare, gestionare a utilizatorilor, reprezentare a conținutului cu glisoare, calendar și multe altele…

Woffice este o alegere grozavă pentru tine, dacă…
Doriți cu nerăbdare să construiți un spațiu comunitar interactiv online cu care colegii sau angajații dvs. ar dori să colaboreze. Doriți să construiți o rețea sigură și privată pentru echipele interne și partenerii externi. Și, sunteți în căutarea unei teme pline de putere, care oferă funcții precum controlul accesului bazat pe roluri.

Nu mai jonglați, deoarece Woffice este în timp real
Credem în construirea cuprinzătoare și, prin urmare, nu ne-am oprit aici! Puteți explora mult mai multe funcții de creștere prin intermediul suplimentelor noastre. Pentru a asigura capabilități în timp real, suplimentele noastre de management de proiect merită verificate. În plus, ne ocupăm de a vă oferi suplimente fără probleme, cum ar fi soluții CRM și pachetul de gestionare a resurselor umane Woffice.

100% personalizat gata să se potrivească mărcii dvs.!
Woffice vine cu o serie de funcții încorporate pentru a personaliza aspectul site-ului dvs. web, cum ar fi culori personalizate, fonturi și teme atractive. Se potrivește perfect pentru un site guvernamental, un site educațional/școlar, un coworking, o agenție de creație, un site de cursuri personale/profesionale sau un site de caritate și, în continuare, gata de personalizare.

Câteva funcționalități importante:

Să nu uităm de veniturile generate de clienții tăi pentru afacerea ta! Pentru a crește satisfacția și păstrarea clienților, este imperativ să investiți într-un plugin de top de management al relațiilor cu clienții (CRM) care vă ajută în continuare să construiți relații mai bune.

Nu este nevoie să aveți cunoștințe de tehnologie pentru a-l configura – Woffice este conceput pentru a fi ușor de utilizat, astfel încât să puteți începe în cel mai scurt timp. Inca nu esti convins? Încercați acum acest acces de administrator printr-un singur clic și deblocați potențialul uimitor al acestei teme!

În plus, vine cu tot ce aveți nevoie pentru a profita la maximum de site-ul dvs.: instrumente de gestionare a proiectelor, cunoștințe Wiki, calendar și program, gestionare fișiere, extensie de director, extensie Slack încorporată, tablou de bord widget și multe altele.

Deci, fie că construiți un site îmbogățit intranet/extranet, un site comunitar, un site guvernamental, un site educațional/școlar, un portal de afaceri cu comunitate, un site de cursuri personale/profesionale sau un site de caritate, Woffice are tot ce aveți trebuie să vă faceți site-ul un succes.

Ne mândrim cu documentația noastră online cuprinzătoare, care permite marii majorități (peste 75%) a clienților noștri să-și configureze cu succes site-ul web fără a fi nevoie să contacteze echipa noastră de asistență. Instrucțiunile noastre detaliate și capturile de ecran fac procesul și mai ușor.

Tema noastră vine cu compatibilitate WPML, RTL, astfel încât să fiți siguri că conținutul dvs. va putea fi căutat și poate fi tradus în peste 15 limbi.

Ne străduim să facem ca problema fiecărui client să fie a noastră, transformând provocările în soluții. Suntem dedicați îmbunătățirii continue a produselor noastre, lansării de versiuni îmbunătățite și bazându-ne pe contribuția dumneavoastră neprețuită pentru idei noi de funcții – cheia dezvoltării noastre de succes. Această temă a fost actualizată de peste 140 de ori pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență!

Deci, de ce să așteptați? Porniți-vă Woffice și duceți visele sociale ale echipei dvs. la niveluri superioare.

woffice

Royal Booking SaasDespre Intranet

Ce este intranet și de ce este important să utilizați ?

Un intranet este o rețea privată de computere care îi ajută pe angajați să partajeze zilnic informațiile companiei.

Întreprinderile mici și mijlocii, precum și organizațiile mari, cum ar fi organizațiile nonprofit și guvernele, folosesc intranet. Acestea servesc ca un centru pentru angajați pentru a încărca fișiere, a verifica anunțurile companiei și a trimite mesaje altor angajați.

În ultimii 30 de ani, intraneturile au ajutat la facilitarea în siguranță a comunicării între angajații unei organizații.

În timp ce un intranet este o rețea de companie privată pentru ca organizațiile să comunice între ele, o bază de cunoștințe este un depozit centralizat în care o companie poate organiza și stimula implicarea cu toate activele sale de cunoștințe.

Spre deosebire de un intranet, care încearcă să conecteze o companie, o bază de cunoștințe este un hub centralizat la care angajații pot apela pentru a găsi diferite tipuri de cunoștințe. Aceste hub-uri le permit să găsească orice informații de care au nevoie – proceduri de operare standard, politici ale companiei, documente de resurse umane, analize, materiale de marketing și multe altele.

Știați că 16% dintre lucrătorii generației Z și Millennial și-au părăsit locul de muncă pentru că au considerat că tehnologia lor la locul de muncă este inadecvată?

Tehnologia modernă de intranet poate fi captivantă, ușor de utilizat și plăcută din punct de vedere estetic. Într-un fel, intranet-urile sunt o versiune în miniatură a internetului cu o mulțime de beneficii pentru proprietarii de afaceri.

Iată câteva dintre avantajele utilizării unui intranet.

Îmbunătățește comunicarea internă

Avantajul principal al utilizării unui intranet este acela de a sprijini comunicarea internă a echipei. Intranet-urile permit organizației dvs. să centralizeze toate comunicările la locul de muncă, facilitând accesul în ecosistemul organizației dvs. și interacționarea cu alți angajați.

Vă conectează compania în locații și fusuri orare

Dacă conduceți o companie de dimensiune medie, o organizație de întreprindere sau o echipă de la distanță în diferite locații sau fusuri orare, aveți nevoie de o modalitate de a centraliza comunicarea. Potrivit Gartner, 54% dintre liderii de HR au raportat că tehnologia sau infrastructura slabă a fost cel mai mare obstacol în calea lucrului la distanță eficient în organizație.

Un intranet poate ajuta la conectarea angajaților care nu sunt aproape fizic unul de celălalt și poate îmbunătăți comunicarea echipei.

Ajută angajații să găsească informații

Una dintre caracteristicile de bază ale unui intranet este de a ajuta angajații să găsească informații. Fie că este vorba despre un anunț al companiei, un director de angajați sau o bază de cunoștințe, un intranet este un loc în care angajații pot merge pentru a accesa resursele companiei.

Îmbunătățește recunoașterea și recompensa

Un intranet poate fi un instrument excelent pentru conducere pentru a publica anunțuri ale companiei. Managerii folosesc intranet-urile pentru a recunoaște și a recompensa angajații pentru diferite realizări în mod public.

Simplifică integrarea angajaților

Angajarea și integrarea pot fi una dintre activitățile cele mai consumatoare de timp și de epuizare a resurselor din cadrul oricărei organizații. Intranet-urile le permit angajaților să treacă rapid prin onboarding, accesând resurse importante.

Oferă claritate organizațională

Când un angajat vine la bordul unei companii mari, navigarea în locul său în organizație poate fi copleșitoare. Un intranet este un loc minunat pentru a oferi un director al companiei și o organigramă pentru a oferi angajaților claritate asupra structurii și rolurilor organizaționale.

Încurajează schimbul de cunoștințe

Intranet-urile sunt un loc în care angajații pot comunica și partaja informații, fie că este vorba de mesagerie instantanee, proiecte de colaborare sau partajarea de documente.

Îți întărește marca și valorile

Pentru ca angajații să devină parte a mărcii dvs., trebuie să înțeleagă valorile mărcii dvs. Intranet-urile sunt utile pentru a comunica în mod constant ceea ce reprezintă marca dvs. și valorile dvs., astfel încât angajații să se poată alinia cu brandul.

Reduce e-mailurile și întâlnirile

Angajații se vor simți întotdeauna excluși fără un centru de comunicare centralizat pentru a vorbi între ei și a împărtăși cunoștințele. De asemenea, crește șansa de comunicare greșită și de răspândire a informațiilor greșite.

Angajații pot evita e-mailurile inutile și întâlnirile de echipă dacă au acces mai bun la resurse. Un intranet este o soluție excelentă pentru ca angajații să obțină răspunsurile de care au nevoie, fără a lua timp suplimentar, ceea ce poate reduce productivitatea.

Dă viață culturii tale la locul de muncă

Nu există nimic mai important decât crearea unei culturi pozitive a companiei, indiferent dacă faci parte dintr-o echipă mică sau mare. Un intranet vă poate ajuta echipa să se înmulțească și să vă dea viață culturii la locul de muncă. Acest lucru este și mai important pentru echipele situate în locuri diferite.

Îmbunătățește implicarea angajaților

Conform datelor recente Gallup, 74% dintre angajații dezactivați caută în mod activ un nou loc de muncă. Dacă angajații dvs. au un loc unde să se conecteze – așa cum este cazul unui sistem intranet – se vor simți mult mai mult ca și cum ar fi parte dintr-o echipă. Aceasta înseamnă o reținere sporită a companiei, economisind în cele din urmă timp și bani la angajarea și integrarea de noi angajați.