Programarea întâlnirilor

Sunteți copleșit de fiecare dată când trebuie să programați o întâlnire de afaceri? Vă confundați încercând să sortați adresele de e-mail ale clienților dvs. doar pentru a-i informa despre următoarea întâlnire? V-ați gândit să angajați mai mulți oameni care să se ocupe de programări? Căutați o modalitate mai bună, mai confortabilă și mai rapidă de a programa întâlniri, de a notifica și de a le reaminti în mod regulat clienții? Ei bine, răspunsul este Royal Booking Pro – software-ul (SaaS) pentru programarea întâlnirilor.

Royal Booking Pro vă permite să aveți propriul sistem de rezervare a evenimentelor online. Lucrurile merg atât de repede în această epocă, încât nu vă puteți permite să pierdeți timpul cu sarcini redundante. Acest software de rezervare pentru evenimente vă oferă un avantaj asupra concurenților dvs. în moduri pe care nu vi le-ați putea imagina. Acestea fiind spuse, înainte de a putea începe să vă bucurați de aceste beneficii de top, vă recomandăm să aflați mai multe despre asta.

Acest scurt articol este doar pentru a vă oferi suficiente detalii despre ceea ce putem oferi. Sigur ați citit și auzit informații diferite peste tot pe internet despre rezervare online. Cu toate acestea, înainte de a continua, ar trebui să știți că Royal Booking nu este un software de programare a oricărui eveniment; este mult mai bine în multe feluri!

Avantajele utilizării

Există atât de multe avantaje ale utilizării RB pentru întâlnirile dvs. de afaceri. Poate varia în funcție de tipul dvs. de afacere. Cu toate acestea, RB vă acoperă în toate domeniile de care ați putea avea nevoie vreodată de un program de programare a întâlnirilor pentru evenimente. Acum, să vedem câteva dintre aceste beneficii și modalitățile prin care le puteți încorpora în întâlnirile dvs. de afaceri.

Clienții pot rezerva pe site-ul dvs. existent sau pe o adresă unică alocat de noi

Este perfect să începeți cu acest beneficiu. Este ca unul dintre principalele motive pentru care oricum utilizați un sistem de rezervare online pentru evenimente. Utilizarea RB înseamnă că toți clienții dvs. pot începe rezervarea rezervărilor folosind site-ul dvs. web sau pe adresa unică alocată, cu ușurință și comoditate. Aranjați întâlnirile de afaceri mai flexibile și mai versatile. Pentru a-l face mai ușor de utilizat și mai rapid, puteți, de asemenea, să inserați un buton pe pagina dvs. de pornire și puteți atașa o pictogramă a butonului de rezervare a întâlnirilor pentru a trimite clienții dvs direct pe pagina unică alocată pentru rezervăriile dvs.

24 de ore de accesibilitate

Royal Booking garantează, de asemenea, că clienții dvs. își pot face programarea non-stop. Rezervarea unei întâlniri prin comunicare telefonică necesită, de obicei, ca clienții dvs. să sune în timpul programului deschis, iar nu toți clienții găsesc convenabil acest mod de rezervare, mai ales pentru că sunt întotdeauna prea ocupați în aceste ore.

Ei bine, cu RB, acele zile s-au încheiat. Mai mult decât atât, suntem în epoca jetului, iar majoritatea oamenilor au preferința de a-și desfășura activitățile, tranzacțiile și programările online. Acest sistem de planificare a evenimentelor online permite afacerii dvs. să ruleze dincolo de orele normale de birou. Timpul recepționerului dvs. petrece discuțiile cu un client la telefon pentru a rezerva o întâlnire poate fi redirecționat pentru a face alte sarcini care adaugă valoare afacerii dvs. De asemenea, acest software face mai ușor pentru clienții dvs. să rezerve întâlniri oricând le place în doar scurt timp. Economisind timp, creșteți și mobilitatea; două păsări cu o piatră. Cu RB, timpul încetează să mai fie un factor.

Eliminați biletele tipărite

A greși este uman, nu? Ei bine, nu trebuie să „greșiți” când Royal Booking lucrează pentru dvs. Puteți conta pentru a vă programa perfect întâlnirile de afaceri, fără probleme, fără perioade de nefuncționare. Fără o planificare și o manipulare adecvate, programarea întâlnirilor poate fi dificilă și confuză. Lucrul uimitor al sistemului de rezervare că este organizat și automatizat.

Câștigați încrederea clienților

Mulți clienți îl urăsc atunci când timpul este pierdut sau nu este respectat. Nu îți poți permite să rămâi fără întâlniri/rezervări de locuri. Este în detrimentul succesului și progresului afacerii dvs. Cu sistemul de rezervări de întâlniri de topnotch oferit, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aspectul neprofesional sau la pierderea clienților din cauza întârzierii sau lipsei programărilor. Dacă întâmpinați cu greu întâlnirile cu afacerea dvs., atunci Royal Booking este cea mai bună opțiune. Vă puteți urmări cu ușurință programările și vă faceți griji mai puțin cu privire la faptul că angajații dvs. uită de o întâlnire. Mai ales dacă vă interesează activitatea de vânzări, este foarte important să o faceți bine cu clienții dvs.

Îmbunătățiți gestionarea timpului

Aveți o mulțime de clienți și nu puteți ține pasul cu numărul mare de întâlniri / rezervări care primiți în fiecare zi? Chill, vă acoperim. Acesta este un alt domeniu de specializare al RB: reducerea volumului de muncă. Funcția de rezervare a întâlnirilor pentru evenimente / rezervări vă menține afacerea organizată, ceea ce vă oferă suficient timp și economisiți efort. Vă puteți sincroniza cu ușurință și convenabil programele în funcție de fișierul salarial sau bugetul. Echipa dvs. poate rezerva manual cu ușurință programări, dacă este necesar.

Monitoriza-ți progresul

O afacere nu poate avea o creștere constantă fără a fi monitorizată corespunzător. RB vă permite să urmăriți mai ușor progresul afacerii dvs. Cu funcția de calendar, puteți cunoaște numărul de zile pe care trebuie să le activați și numărul de zile în care sunteți liberi într-o lună. Când aveți prea multe evenimente în linie, nu trebuie să vă așezați și să pierdeți timpul ajustându-vă programele la întâmplare. Folosind calendarul, puteți bifa datele potrivite pentru toate programările dvs.

Creșteți veniturile

Cu Royal Booking, puteți genera mult mai multe venituri. Este un sistem automatizat, prin urmare, vă ajută echipa să se concentreze mai mult asupra modului de a genera venituri prin deservirea zilnică a mai multor clienți. Mai mult, este compatibil cu diverse platforme pentru plată online. De asemenea, compania dvs. va fi plătită mai repede din cauza procesului de facturare accelerat.

Sporiți eficiența echipei

Dacă angajații dvs. sunt întotdeauna împovărați cu o mulțime de sarcini zilnice și greutatea acestora reduce eficiența și productivitatea, nu înseamnă că trebuie să angajați mai mulți oameni pentru a participa la întâlnirile dvs., înseamnă doar că este timpul să înceapă să utilizați Royal Booking . Puteți evita eroarea rezervărilor duble și, de asemenea, evitați frustrarea clienților. În plus, puteți programa cu ușurință, reprograma, confirma sau anula întâlnirile la eveniment cu clienții dvs. fără a pierde atât de mult timp.

Minimizați programările nereușite sau neprezentarea cliențiilor

În fiecare afacere, mementourile sunt esențiale pentru a menține clienții implicați. Sistemul online de rezervare a rezervărilor de evenimente online vine cu o funcție care ține evidența programărilor viitoare și trimite spontan mementouri clienților prin SMS sau e-mail pentru a-și reîmprospăta cunoștințele despre întâlniri. Acest lucru ajută la minimizarea programărilor neprezentate și le permite angajaților să își folosească timpul pentru ceva mai bun.

Făcut pentru toți

Acum, pentru a ne asigura că nu numai clienții se bucură de flexibilitatea acestui software de întâlnire online pentru evenimente, am adăugat câteva caracteristici uimitoare și benefice pentru proprietarii de afaceri și angajații lor. În calitate de proprietar de companie, veți avea posibilitatea de a utiliza Royal Booking pentru a modifica și revizui listele de personal, pentru a stabili orele și pentru a vă defini serviciile și facturarea. Pur și simplu, veți putea furniza actualizări de informații atât pentru angajați cât și pentru clienți, cu ușurință și flexibilitate.

Compatibilitate

Nu este necesar să oferiți clienților instrucțiuni cu privire la tipul de dispozitiv pe care trebuie să îl folosească pentru a accesa site-ul web pentru rezervări. Royal Booking se ajustează automat la diferite platforme, fie pentru desktop, fie pentru mobil. Acest lucru îl face mai ușor de utilizat atât pentru angajații dvs., cât și pentru clienți.

În afară de toate avantajele menționate mai sus, există și alte caracteristici uluitoare. Veți continua să le descoperiți pe măsură ce folosiți. Este complet deschis, flexibil și poate funcționa, de asemenea, în mod ideal ca formă de soluție personalizată. Dacă sunteți încă sceptic cu privire la întregul software, solicitați un demo. Cu siguranță merită mai mult decât prețul său. Întâlnirile dvs. de afaceri pot fi mai sigure cu Royal Booking!

V-am convins ? Nu ezitați și comandați acum Pachetul Basic. Prețul este 182,5 de euro/an și 50 de euro, taxă unică. Numai 0,5 euro/zi. Prima plată în lei este în jur de 1150 de lei, cu TVA inclus.

Basic include:

  • 1 calendar pt. rezervare
  • pt. max 2 persoane
  • pt. max 2 servicii

programare
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.