știm să slăbim

Rezervă locul tău la eveniment. Dă click pe buton următorul, apoi selectează Data și completează formularul cu numele tău, nr. de mobil și adresă email. Toate detaliile primești pe emailul furnizat.

Înainte cu 30de minute, mai jos va apare un buton pentru conectare directă la webinar. Vă aștept.

Ține obezitatea departe de corpul tău.  Te-ai săturat de kilogramele în plus? Nu reușești să slăbești? Odată ce ai slăbit te îngrași din nou? Vrei să îmbraci rochia preferată, dar nu mai încapi în ea, să-ți cumperi haine frumoase a devenit o problemă serioasă?

Un program de 40 de zile

Slim40 - SLĂBIM

Câți dintre voi v-ați zis la un moment dat ”gata, de mâine mă apuc de slăbit!”? Și câți dintre cei care v-ați zis asta ați eșuat în a vă ține de program. Exact despre asta este vorba. Despre faptul că v-ați apucat de dietă fără să ”plătiți” costurile acestea despre care vă spun. Care costuri însemnă, în esență, timpul și resursele pe care le cheltuiți pregătindu-vă psihic și sufletește pentru perioada de dietă (dacă zâmbiți ironic acum, well…).

”Eşti ceea ce mănânci”

Într-o lume în care toată lumea mănâncă încontinuu şi se confruntă cu obezitatea, tu să ai un vis că ești suplă și slăbim în mod natural. Cumpără-ți haine frumoase mai mici si pune la vedere. Până când vei putea îmbrăca cu acestea. Nu consuma alimente care te îngrașă. Schimbând stilul tău de alimentație împreună cu Slim4o, vei avea o siluetă de invidiat.

Studiile

…  din numeroase ţări au demonstrat că oamenii tind să mănânce acelaşi volum de alimente în fiecare zi, indiferent de numărul de calorii al acestora dar majoritatea îndreaptă atenția către slăbim. Deoarece unele alimente sunt mai puţin dense caloric decât altele, dieta volumetrică se bazează pe principiul că poţi consuma mai puţine calorii fără a consuma mai puţină mâncare. 

Alimentele care au un conţinut scăzut de calorii, dar cu volum mare, te ajută să te simţi sătul, iar asta în timp ce tu scapi deja de kilogramele suplimentare.este mai mult concentrată pe densitatea calorică a alimentelor şi este flexibilă cu felul în care îţi alcătuieşti meniurile. Este important să consumăm un conținut mai mic de carbohidrați.
 
 
 

Despre produs:

  Nume

  E-mail

  Subiect

  Mesaj

  Postări utile

  Despre Mine

  "Dacă cineva împarte cu tine ceva de valoare, ai obligația să dai mai departe." - proverb
  Peter Hajnal
  Consultant

  Mă poți contacta dând click pe buton

  Recomandă

   Numele dvs.

   Adresa dvs. de e-mail

   Numele cunoștinței

   Adresa de e-mail a cunoștinței:

   N-ai reușit să te conectezi la webinar? Nici o problemă. Completează formularul de mai jos și-ți trimitem linkul pentru vizualizare.

    Nume

    E-mail

    Nr. de telefon